Čakalne dobe:
zelo hitro: 7.januar 2024 -> hitro: 6.maj 2025 -> redno: 20.maj 2025

DD Diadinamski tokovi 

Diadinamski tokovi – DD so ena izmed klasičnih oblik elektroterapije, ki ima protibolečinski učinek, deluje pa tudi na zmanjšanje otekline, vnetja. 

Diadinamski tokovi so nizkofrekvenčni tokovi sinusoidne oblike, frekvence 50 ali 100 Hz . Z diadinamskimi tokovi vplivamo na bolečino, oteklino, prekrvavitev tkiva. S kombinacijo frekvence in jakosti dobimo štiri različne modulacije, ki imajo različne terapevtske učinke. 

Kako izvajamo terapijo z diadinamskimi tokovi ? 
Na boleče mesto namestimo ploščate ali vakuumske elektrode. Pri ustrezni nastavitvi jakosti bolnik čuti prijetno mravlinčenje. Ena terapija običajno traja 15 DO 20 minut. Terapijo izvajamo enkrat dnevno. Po desetih terapijah sledi prekinitev do 14 dni. Kasneje lahko terapijo po potrebi ponovimo.

Mojca SMONKAR, fth., spec.limfterapevt

… je izkušena fizioterapevtka z več kot 25-letno prakso. Pacientom pomaga izboljšati kakovost življenja in okrevati po različnih poškodbah in boleznih.

Mojca Smonkar s svojim strokovnim znanjem na področju manualne terapije in specializiranih tehnik zagotavlja individualno in učinkovito zdravljenje za vsakega pacienta.

Zakaj izbrati nas

Personalizirana oskrba

Zagotavljamo individualne načrte zdravljenja, prilagojene vašim posebnim potrebam, kar zagotavlja najboljši možni izid vašega okrevanja.

Napredna tehnologija

Naša fizioterapija uporablja najsodobnejše tehnologije in tehnike ter sledi najnovejšim dosežkom na področju fizioterapije za doseganje optimalnih rezultatov.

Strokovno znanje in izkušnje

Naša ekipa visoko usposobljenih in izkušenih fizioterapevtov se nenehno strokovno izpopolnjuje in zagotavlja najvišjo kakovost oskrbe naših pacientov.

Začnite dan brez bolečin že danes

Dogovorite se za termin in dovolite našim izkušenim terapevtom, da vas vodijo do popolnega okrevanja.

Scroll to Top