Čakalne dobe:
zelo hitro: 7.januar 2024 -> hitro: 6.maj 2025 -> redno: 20.maj 2025

O nas

Fizioterapija SMO

Z dolgoletno tradicijo od leta 1998 pomagamo pacientom z različnimi težavami, od poškodb in akutnih bolečin v hrbtu in vratu do pooperativnih stanj.

Neprestano posodabljamo svoje znanje in smo na tekočem z najnovejšimi in najučinkovitejšimi fizioterapevtskimi metodami.

Napredni terapevtski ultrazvok in elektroterapija
Najsodobnejše tehnologije zdravljenja
Prilagojeni terapevtski načrti za vaše potrebe
Perfect – elektrostimulacija mišic za rehabilitacijo

Mojca SMONKAR, fth., spec.limfterapevt

… je izkušena fizioterapevtka z več kot 25-letno prakso. Pacientom pomaga izboljšati kakovost življenja in okrevati po različnih poškodbah in boleznih.

Mojca Smonkar s svojim strokovnim znanjem na področju manualne terapije in specializiranih tehnik zagotavlja individualno in učinkovito zdravljenje za vsakega pacienta.

Zakaj izbrati nas

Personalizirana oskrba

Zagotavljamo individualne načrte zdravljenja, prilagojene vašim posebnim potrebam, kar zagotavlja najboljši možni izid vašega okrevanja.

Napredna tehnologija

Naša fizioterapija uporablja najsodobnejše tehnologije in tehnike ter sledi najnovejšim dosežkom na področju fizioterapije za doseganje optimalnih rezultatov.

Strokovno znanje in izkušnje

Naša ekipa visoko usposobljenih in izkušenih fizioterapevtov se nenehno strokovno izpopolnjuje in zagotavlja najvišjo kakovost oskrbe naših pacientov.

Začnite dan brez bolečin že danes

Dogovorite se za termin in dovolite našim izkušenim terapevtom, da vas vodijo do popolnega okrevanja.

Scroll to Top