Čakalne dobe:
zelo hitro: 7.januar 2024 -> hitro: 6.maj 2025 -> redno: 20.maj 2025

Ostalo

IR obsevanje 

Globinsko pregrevanje določenih delov telesa. Močno izboljša prekrvavitev, težko dostopnih delov telesa (narastišča, kite). 

Laserska terapija 

 Terapija z laserjem deluje kot “biostimulator” na celice – pomaga pri preskrbi s kisikom in obnavljanje celic. Zato zelo skrajša čas zdravljenje poškodb (zlomi, izvini, opekline, rane…). Velik učinek ima tudi na zmanjšanje bolečine pri vseh ostalih bolečinskih stanjih. Idealna je za zdravljenje herpex simplex-herpesov. 

Magnetoterapija

Zdravljenje z magnetnim poljem je učinkovito in povsem naravno. Magnetoterapija pozitivno vpliva na izboljšanje presnove in prekrvavitve ter oskrbe celic s kisikom, omogoča njihovo hitrejšo regeneracijo ter vpliva na povečanje imunskega odziva organizma. Njeni pozitivni učinki se kažejo v izboljšanju splošnega počutja, izboljšanju stanja pri številnih boleznih, hitrejšem celjenju ran po poškodbah kože, mišic, tetiv, kosti, sklepov in živcev. 

Ročna masaža

Ročna masaža celega telesa ali posameznih delov telesa deluje protibolečinsko, izboljša prekrvavitev, sprosti in raztegne skrajšane mišice in kite. Priporoča se kot podporna terapija ostalim terapijam ali ljudem, ki imajo različne kronične težave (stalne bolečine v hrbtenici, rokah, nogah, kronična utrujenost… 

Fizioterapevtski nasveti

 Za uspešno zdravlejnje ni dovolj samo terapija. Treba je razumeti zakaj je do bolezni oziroma do bolečine prišlo, kako ravnati, da se nebo več ponovila. Vsak obisk pri nas vklučuje tudi pogovor in nasvete o bolezni.  

Mojca SMONKAR, fth., spec.limfterapevt

… je izkušena fizioterapevtka z več kot 25-letno prakso. Pacientom pomaga izboljšati kakovost življenja in okrevati po različnih poškodbah in boleznih.

Mojca Smonkar s svojim strokovnim znanjem na področju manualne terapije in specializiranih tehnik zagotavlja individualno in učinkovito zdravljenje za vsakega pacienta.

Zakaj izbrati nas

Personalizirana oskrba

Zagotavljamo individualne načrte zdravljenja, prilagojene vašim posebnim potrebam, kar zagotavlja najboljši možni izid vašega okrevanja.

Napredna tehnologija

Naša fizioterapija uporablja najsodobnejše tehnologije in tehnike ter sledi najnovejšim dosežkom na področju fizioterapije za doseganje optimalnih rezultatov.

Strokovno znanje in izkušnje

Naša ekipa visoko usposobljenih in izkušenih fizioterapevtov se nenehno strokovno izpopolnjuje in zagotavlja najvišjo kakovost oskrbe naših pacientov.

Začnite dan brez bolečin že danes

Dogovorite se za termin in dovolite našim izkušenim terapevtom, da vas vodijo do popolnega okrevanja.

Scroll to Top