Čakalne dobe:
zelo hitro: 7.januar 2024 -> hitro: 6.maj 2025 -> redno: 20.maj 2025

Tehnologije

Specialistične storitve

Ponujamo široko paleto specializiranih storitev za pomoč pri različnih stanjih in poškodbah. Kot izkušena fizioterapevtka se zavzemam za izboljšanje kakovosti vašega življenja in zagotavlja najučinkovitejše zdravljenje.

Terapevtski ultrazvok – UZ ima mikromasažni učinek, ki v prizadetih tkivih povzroči povečanje prekrvavitve, zmanjšanje otekline in bolečine.
Terapevtski ultrazvok je zdravljenje z energijo zvočnega valovanja visokih frekvenc, ki ga človeško uho ne zazna. 

Elektroterapija je področje fizioterapije, ki za zdravljenje uporablja številne terapevtske lastnosti različnih električnih tokov.
Tens, diadinamski tokovi in interferenca so klasične oblike protibolečinske elektroterapije. 

03.

TENS

Transkutana Električna Nevro Stimulacija je ena izmed oblik elektrostimulacije, s katero preko površinskih elektrod vplivamo na zaznavanje bolečine. TENS je neivazivna metoda brez stranskih učinkov. Električni impulzi nizke jakosti preprečijo prenos bolečinskih dražljajev do možganov in zvišajo produkcijo endorfinov, ki so telesu lastna protibolečinska substanca. 

Kinesio taping je terapevtska tehnika, ki z elastičnimi trakovi podpira mišice in sklepe, zmanjšuje bolečine in izboljšuje gibanje. Naši fizioterapevti so usposobljeni za uporabo kinezio trakov, ki zagotavljajo podporo in spodbujajo zdravljenje.

Elektrostimulacija mišic omogoča intenzivno mišično vadbo z najhno obremenitvijo mišic, kit, vezi. 
Elektrostimulacija povzroči draženje motoričnih živčni vlaken s pomočjo električnih impulzev. S tem povzroči krčenje mišic, ki je podobno zavestnemu krčenju mišic.

IR obsevanje
Laserska terapija
Magnetoterapija
Ročna masaža
Fizioterapevtski nasveti

Začnite dan brez bolečin že danes

Dogovorite se za termin in dovolite našim izkušenim terapevtom, da vas vodijo do popolnega okrevanja.

Scroll to Top