Čakalne dobe:
zelo hitro: 7.januar 2024 -> hitro: 6.maj 2025 -> redno: 20.maj 2025

Metode dela

Specialistične storitve

Ponujamo široko paleto specializiranih storitev za pomoč pri različnih stanjih in poškodbah. Kot izkušena fizioterapevtka se zavzemam za izboljšanje kakovosti vašega življenja in zagotavlja najučinkovitejše zdravljenje.

Kot strokovna fizioterapevtka sem usposobljena za različne tehnike manualne terapije, kot so mobilizacija sklepov, mobilizacija mehkih tkiv in miofascialno sproščanje. Te tehnike so usmerjene na posebna področja disfunkcije, da spodbujajo zdravljenje in pospešujejo okrevanje.

S specializiranimi tehnikami izvajamo pritisk na prožilne točke, da sprostijo mišično napetost in izboljšajo pretok krvi. Ta terapija lahko pomaga ublažiti kronične bolečine, izboljša obseg gibanja in poveča zmogljivost mišic.

Uporabljamo kombinacijo manualne terapije, terapevtskih vaj in metod za optimalno okrevanje. Osredotočamo se na obnovo moči, izboljšanje gibljivosti in povrnitev funkcije, da bi vam pomagali povrniti samozavest in neodvisnost.

Kinesio taping je terapevtska tehnika, ki z elastičnimi trakovi podpira mišice in sklepe, zmanjšuje bolečine in izboljšuje gibanje. Naši fizioterapevti so usposobljeni za uporabo kinezio trakov, ki zagotavljajo podporo in spodbujajo zdravljenje.

Začnite dan brez bolečin že danes

Dogovorite se za termin in dovolite našim izkušenim terapevtom, da vas vodijo do popolnega okrevanja.

Scroll to Top