Čakalne dobe:
zelo hitro: 7.januar 2024 -> hitro: 6.maj 2025 -> redno: 20.maj 2025

Terapija mišično-

prožilnih točk


Mišično prožilna točka (angl. Trigger point) je mesto prekomerne vzdraženosti na mišici oz. mišični ovojnici, ki je lahko v aktivnem ali mirujočem stanju. Prožilna točka postane aktivna (t.i. “vozel”) v različnih primerih, npr: kot posledica prekomernega stresa, po poškodbi, zaradi dalj časa trajajočega prisiljenega položaja, … Aktivna prožilna točka, je na otip boleča, bolečina ni samo lokalna – prenesena bolečina, lahko je prisotna oteklina, rdečica, …

Terapijo mišično prožilnih točk izvajamo s pomočjo pritiska na točke in raztezanja mišice. Med samo terapijo z aktivnimi vodenimi gibi in koordiniranim dihanjem sodelujejo tudi pacienti, saj s tem dosežemo večji učinek terapije.

Mojca SMONKAR, fth., spec.limfterapevt

… je izkušena fizioterapevtka z več kot 25-letno prakso. Pacientom pomaga izboljšati kakovost življenja in okrevati po različnih poškodbah in boleznih.

Mojca Smonkar s svojim strokovnim znanjem na področju manualne terapije in specializiranih tehnik zagotavlja individualno in učinkovito zdravljenje za vsakega pacienta.

Zakaj izbrati nas

Personalizirana oskrba

Zagotavljamo individualne načrte zdravljenja, prilagojene vašim posebnim potrebam, kar zagotavlja najboljši možni izid vašega okrevanja.

Napredna tehnologija

Naša fizioterapija uporablja najsodobnejše tehnologije in tehnike ter sledi najnovejšim dosežkom na področju fizioterapije za doseganje optimalnih rezultatov.

Strokovno znanje in izkušnje

Naša ekipa visoko usposobljenih in izkušenih fizioterapevtov se nenehno strokovno izpopolnjuje in zagotavlja najvišjo kakovost oskrbe naših pacientov.

Začnite dan brez bolečin že danes

Dogovorite se za termin in dovolite našim izkušenim terapevtom, da vas vodijo do popolnega okrevanja.

Scroll to Top