Čakalne dobe:
zelo hitro: 7.januar 2024 -> hitro: 6.maj 2025 -> redno: 20.maj 2025

Manualne

fizioterapevtske tehnike

Manualna terapija je sklop različnih fizioterapevtskih ročnih tehnik s katerimi učinkovito vplivamo na zmanjšanje bolečine in drugih simptomov. 

Manualna terapija je uporaba različnih fizioterapevtskih tehnik, pri katerih fizioterapevt s kontaktom svojih rok obravnava mehka tkiva in sklepne strukture z namenom zmanjšati bolečino, povečati gibljivost, zmanjšati ali omejiti vnetje, omogočiti sprostitev, izboljšati regeneracijo tkiv, razteznost in stabilnost, spodbuditi gibanje ter izboljšati funkcijo prizadetega dela telesa. 

Fizioterapevt na osnovi fizioterapevtske diagnoze izbere najprimernejše.

 Med najučinkovitejše tehnike manualne terapije sodijo:

  • ortopedska medicina
  • Cyriax
  • trigger point
  • PNF – proprioceptivna nevromuskularna facilitacija
  • Mulligan koncept
  • McKenzie
  • Kraniosakralna terapija 

Mojca SMONKAR, fth., spec.limfterapevt

… je izkušena fizioterapevtka z več kot 25-letno prakso. Pacientom pomaga izboljšati kakovost življenja in okrevati po različnih poškodbah in boleznih.

Mojca Smonkar s svojim strokovnim znanjem na področju manualne terapije in specializiranih tehnik zagotavlja individualno in učinkovito zdravljenje za vsakega pacienta.

Zakaj izbrati nas

Personalizirana oskrba

Zagotavljamo individualne načrte zdravljenja, prilagojene vašim posebnim potrebam, kar zagotavlja najboljši možni izid vašega okrevanja.

Napredna tehnologija

Naša fizioterapija uporablja najsodobnejše tehnologije in tehnike ter sledi najnovejšim dosežkom na področju fizioterapije za doseganje optimalnih rezultatov.

Strokovno znanje in izkušnje

Naša ekipa visoko usposobljenih in izkušenih fizioterapevtov se nenehno strokovno izpopolnjuje in zagotavlja najvišjo kakovost oskrbe naših pacientov.

Začnite dan brez bolečin že danes

Dogovorite se za termin in dovolite našim izkušenim terapevtom, da vas vodijo do popolnega okrevanja.

Scroll to Top