Čakalne dobe:
zelo hitro: 7.januar 2024 -> hitro: 6.maj 2025 -> redno: 20.maj 2025

Elektroterapija

Elektroterapija je področje fizioterapije, ki za zdravljenje uporablja številne terapevtske lastnosti različnih električnih tokov.

Tens, diadinamski tokovi in interferenca so klasične oblike protibolečinske elektroterapije. V širšem smislu zajema elektroterapija tudi druge metode, npr. terapevtski ultrazvok, laser, zdravljenje z udarnimi valovi itd. Vsem metodam elektroterapije je skupno to, da z dovajanjem fizikalnih energij v tkivo dosegajo različne terapevtske učinke.

V naši fizioterapiji Mojca Smonkar elektroterapijo izvajamo z najsodobnejšim aparatom za elektroterapijo nemškega proizvajalca TUR CURATUR 601 ter s sodobnimi slovenskimi aparati proizvajalca ISKRA MEDICAL.

S pomočjo širokega spektra različnih tokov (diadinamski tokovi, interferenčni tokovi, TENS, ruska stimulacija idr.) vplivamo na zmanjšanje bolečine in vnetja ter izboljšanje cirkulacije in funkcije mišic. V naši fizioterapiji s pomočjo aparata CURATUR 601 izvajamo tudi terapevtski ultrazvok, ki je nepogrešljiva oblika terapije pri zdravljenju bolnikov z bolečino, mišično-kostnimi okvarami in poškodbami mehkih tkiv.

Elektroterapija je lahko zelo uspešna pri obravnavi številnih obolenj in poškodb. Potrebna je izbira prave metode ob ustreznih indikacijah ob pravem času. Pomembne so pravilne nastavitve parametrov in ustrezna doza.

List item
List item
List item

Mojca SMONKAR, fth., spec.limfterapevt

… je izkušena fizioterapevtka z več kot 25-letno prakso. Pacientom pomaga izboljšati kakovost življenja in okrevati po različnih poškodbah in boleznih.

Mojca Smonkar s svojim strokovnim znanjem na področju manualne terapije in specializiranih tehnik zagotavlja individualno in učinkovito zdravljenje za vsakega pacienta.

Zakaj izbrati nas

Personalizirana oskrba

Zagotavljamo individualne načrte zdravljenja, prilagojene vašim posebnim potrebam, kar zagotavlja najboljši možni izid vašega okrevanja.

Napredna tehnologija

Naša fizioterapija uporablja najsodobnejše tehnologije in tehnike ter sledi najnovejšim dosežkom na področju fizioterapije za doseganje optimalnih rezultatov.

Strokovno znanje in izkušnje

Naša ekipa visoko usposobljenih in izkušenih fizioterapevtov se nenehno strokovno izpopolnjuje in zagotavlja najvišjo kakovost oskrbe naših pacientov.

Začnite dan brez bolečin že danes

Dogovorite se za termin in dovolite našim izkušenim terapevtom, da vas vodijo do popolnega okrevanja.

Scroll to Top